2018 május 13 - Varga-Márfy Kft www.digihigi.hu

Tartalomhoz ugrás

2018 május 13

Egyebek
2018 május 13.  A Varga-Márfy Kft most 18 eseményről, lehetőségről, megoldásról ad rövid tájékoztatást! Ide kattintva megjelenik a rövidített fényképes változat:  http://www.digihigi.hu/webgalamb/page.php?message_ID=172&code=c78b22bak794b9e8ea49b8727fk7f7687e79kk
Jakab János öntőmester kiállítása, A Gyógyító Kód, Online kreatív stúdió, 1000 e-boo egy hónap, Fehérvár Sakk Egyesület, modern honlapszerkesztő, Az online marketing jövője, Egyedi Citromfa tálaló, VIII. Magyar Világtalálkozó Szépe döntő, Műhely Galéria, Rendhagyó beszélgetés a pénzről Bojár Gáborral, Ramesh Terdal indiai festőművész kiállítása, LEGYÉL A MI NAGYINK! árfy Gabriella festménye - Kerékpár, Mosolyalbumban a füredi Szívkórház, ST.MARTIN jótékonysági koncert, Zeneajánló: Az Ocho Macho - Jó nekem


1) 2018 május 15 kedd, 17:00–19:00 Jakab János öntőmester kiállítása -  Kortárs Művészeti Fesztivál és Köfém Művelődési Központ szervezésében
Köfém Művelődési Központ, Verseci u. 1-15., Székesfehérvár, 8000
Formák, idomok alumíniumból, bronzból egy öntőmester szemszögéből címmel nyílik meg Jakab János öntőmester kiállítása május 15-én, kedden 17.00 órakor a Köfém Művelődési Központban (Verseci u. 1-15.). Köszöntőt mond: Simon József igazgató, megnyitja: dr. Kóródi István öntöde gyáregység termelésvezető, megtekinthető: június 5-ig, hétfőtől péntekig 8–18 óráig.
„Mindig töröm a fejem, figyelem, mit lehetne formába önteni – ez az életem!” – vallja magáról a kiállító. Jakab Jánost már gyerekkorában elbűvölték a folyékony fém és homokformák, amelyek hatására – valamint édesapja hatására is, aki a Nehézfémöntödében dolgozott – eldöntötte, hogy öntő lesz. Tizenévesen már domborműveket, kis szobrokat formázott meg különböző fémekből. Tehetségére hamar felfigyeltek. Oktatói segítették, tanítgatták, feladatokat adtak neki, de ő is sokat képezte magát. Így vált élete részévé a szobrok, plakettek, kisplasztikák készítése. Harmadmagával évekkel ezelőtt megalapította a Sárosdi Kézműves Házat. Munkái (márványtábla, bronzból öntött címer) több intézményben megtalálhatók. Emlékplaketteket készít több szervezetnek. Több munkájából lett ajándék vagy jótékony célú felajánlás. Szabadidejében kézműves foglalkozásokat tart az érdeklődőknek. Jelenleg más technikákkal is (pl. pirográffal, üvegfestéssel) kísérletezik.
www.kofemmuvhaz.hu Támogató: TEMI

2) Mi A Gyógyító Kód? A Gyógyító Kód az egyik legegyszerűbb, leggyorsabb és leghatékonyabb öngyógyító és életjobbító eljárás. Nagyon egyszerűen, bárki által használható, mindössze napi 6-18 perc gyakorlás általában elég is szokott lenni a kívánt eredmények eléréséhez. Alkalmazása során aktiváljuk a test gyógyító központjait, amelyek aztán lehetővé teszik, hogy meggyógyuljunk szinte minden betegségből.
Hogyan gyógyíts meg szinte bármilyen, az egészséggel, a kapcsolatokkal vagy a sikerrel összefüggő problémát?
Valószínűleg megtaláltad a hiányzó információt és a valóban működő módszert, amelynek segítségével eltüntetheted testedből a betegségeket, és megoldhatod (pár)kapcsolati és a sikerrel összefüggő problémáid – ráadásul mindössze napi néhány perc alatt!
Tudtad, hogy mindössze egy dolog okozza a betegségek 90-95%-át, és hogy ezt a tényt már a modern tudomány is igazolta?
Dr. Alexander Loyd és Dr. Ben Johnson könyve, A Gyógyító Kód egyértelműen bizonyítja, hogy a gyógyulás kulcsa az, hogy eltávolítsuk ezt a bizonyos tényezőt, mivel a legtöbb esetben ez áll lelki és testi megbetegedéseink és elváltozásaink hátterében. Dr. Loyd felfedezését szerte a világból rengeteg ember igazolja, és amint azt a GYÓGYULÁSOK menü alatt találod, ezek között már számos magyarországi esetleírás is található.
A kódokat ráadásul a betegségek eltüntetésén kívül életed más területein, így például (pár)kapcsolati és a sikerrel összefüggő problémáid megoldásához is segítségül hívhatod. http://digihigi.hu/gyogyito-kod.html

3) A Varga-Márfy Kft., www.digihigi.hu Online kreatív stúdiójában Te is alkothatsz. Legmodernebb új nagyméretű nyomtatónkhoz kifejlesztettek egy kreatív internetes szoftvert. A megfelelő képre kattintva megnyílik a kreatív stúdió...próbáld ki magad, tölts fel képeket, szerkeszd meg, küldd el nekünk - megjegyzésbe írd be, hogy "próba". A legszebbet, legötletesebbet megalkotókat megjutalmazzuk.

4) Hogyan adtunk el 1000 e-bookot egy hónap alatt? 3.000.000 Ft bevétel története: http://www.1000ebook.hu/?ref=64
Szabadítsd fel az írót, aki benned él, de eddig nem tudta, hogyan érvényesüljön! Ez egy játék. Egy izgalmas kaland. Alkotni valamit, ami értékes mások számára, és ezt eljuttatni a nagyközönséghez.
Lépésről lépésre bemutatjuk az e-book készítését, az ötlettől a szerkesztésig. Valamint az értékesítési folyamatot. Az értékesítési oldal elkészítésétől kezdve a sikeres hirdetések elkészítéséig. Mindezt úgy, hogy te is le tudd másolni a saját könyvedhez.
Miért írtuk ezt a könyvet? Manapság rengetegen küzdenek a "pénz kell, de azonnal" problémával. Rengeteg tehetséges ember van, akik írni tudnak, de eladni már nem. Ezért lehet, hogy az írásaik a számítógépen "porosodnak", pedig ha tudnák, hogyan kell eladni, akkor simán lehet, hogy kényelmesen megélnének az írásból. Ebben a könyvben lépésről lépésre leírtuk, hogy hogyan vidd végig a folyamatot az ötlettől a bevételig.
3D borító készítés: Ez az, amit a grafikusok egy kisebb vagyonért készítenek el neked. De egy oktatóvideón megmutatom, hogy kis gyakorlással hogyan tudod elkészíteni a sajátodat.
Írás tippek: Hogyan írta meg Gyöngyi a könyvet? Tippek a saját e-bookod megírásához, hogy érdekes, izgalmas legyen. Az álmaid felé vezető ajtót mutatja meg ez a könyv. Ne tartsd őket bezárva. Ideje kinyitni azt az ajtót...
Fontos: Az e-book 2018. február 18-án fog megjelenni. Az addig megrendelt és kifizetett e-bookokat, akkor fogjuk küldeni e-mailben. A kedvezményes előrendelési lehetőség február 9-ig érhető el.


5) A Fehérvár Sakk Egyesület főbb céljai: 1. A sakksport, mint közhasznú tevékenység népszerűsítése, a város és környéke sakkéletének fenntartása, a sakkozás színvonalának emelése, a tehetséges fiatalok nevelése, a sportág népszerűsítése, valamint a sakkbajnokságokban szereplő csapatok és egyének számára az egyesületi háttér biztosítása. 2. A sakkal kapcsolatos ügyekben az Egyesület tagjainak képviselete és érdekvédelme. Ezennel kérni szeretnénk a tagjainkat, ismerősöket, barátokat továbbá az ifjúsági játékosok szüleit, hogy az idén támogassák Egyesületünket.  Szívesen vesszük, ha ismerőseiteknek továbbítjátok kérésünket.
FEHÉRVÁRI SAKK EGYESÜLET  ADÓSZÁM: 18482564-1-07

6) Modern reszponzív honlap 5 lépésben - Könnyedén, gyorsan, jutányos áron neked is lehet egy modern weboldalad: ez Website X5 - magyar nyelven is működő!
Egy szoftver. Nincs további költség, csak végtelen lehetőségek vannak. A WebSite X5 a legjobb szoftver, amely időt és energiát takarít meg honlapok létrehozásához. Telepítsd a programot a számítógépedre, mellyel bármilyen honlapot 5 lépésben összeállíthatsz. Hozz létre teljes egyéni vagy vállalati webhelyet, értékesíts online, vagy indítsd el saját blogodat. ( kattints a bal oldali képre )
A WebSite X5 Professional egy lépésről lépésre felépített honlapalkotó, mely azon tervezők és a fejlesztők igényeihez igazodik, akik professzionális weboldalakat, beépített weboldalakat és ezekhez blogokat és online áruházakat készítenek. Itt számos fejlett eszközt és beépített alkalmazást hoztunk létre a Web Pro felhasználók számár. A profik előnyei egy hatékony és könnyen használható eszközzel: rugalmas felhasználói élmény és testreszabás; gyors tempójú munkafolyamat; futó projektek; költséghatékony beruházás. Nincsenek rejtett költségek: nincsenek további díjak vagy jutalékok. A WebSite X5 Professional egy asztali szoftver: egyetlen licenccel két számítógépre telepíthető, és annyi webhelyet hozhat létre, amennyit szeretne saját magának és ügyfeleinek.
http://digihigi.hu/websitex5.html

7) 2018. május 17 csütortök, 16:00–18:00 - Az online marketing jövője: Marketing automatizálás
Bálna Budapest, Fővám tér 11-12., Budapest, 1093
Részletek https://www.facebook.com/events/2137078206537504/
FIGYELEM: haladó marketing anyag!
A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.
Regisztrálni itt tudsz: http://bvk.hu/2018-05-17-az-online-marketing-jovoje-workshop-a-balnaban/

Hamarosan átveszik a robotok az emberek munkáját, hódit a mesterséges intelligencia, de már most is használhatná a céged a marketing automatizációs technikákat.
Nem akarod megtanulni és naponta követni az online marketing trendeket?
Nem találsz olyan ember vagy céget, aki elvégezné neked a marketing munkát?
Úgy érzed több vevőt is ki tudnál szolgálni?
A vállalkozásod nagyobb hírnévre és ismertségre vágyik?
Akkor a marketing automatizálás, egy jó út lehet a számodra.
Ember nélkül, emberek helyett, neked dolgozik minden percben, mert csak egy célja van: elégedett vevőket termelni számodra.
Ha imádod a vállalkozásod, de nyűgnek tartod a vevőszerzést, akkor automatizáld le. Megmutatom az előadásomban hogyan…
- Építs ügyfél listát és gyűjts leadeket tartalommal
- Hogyan vezesd végig az embereket a vásárlási folyamatodon és alakíts őket evangelistákká
- Hogyan tudod profilozni és szegmentálni a látogatókat viselkedés alapján
- Hogyan építs megszerzési, aktiválási és pénzesítési automatizmusokat
- Hogyan kommunikálj automatizáltan a Facebook, a Pinterest, a LinkeIn, Instagram, YouTube felületeken
- Mi az a perszonalizált kommunikáció és hogyan valósítható meg e-mailben?
- Hogyan használd a messenger chatbotokat marketing automatizálásra
- Mi az a web-push és hogyan automatizálható?
- Hogyan mérd Google Analyticsel a konverziót és a ROI-t?
- Hogyan építs örökzöld Facebook és Adwords hirdetéseket, amik triggerek hatására indulnak és állnak le.
Az előadóról: Bártfai Balázs 13 éve vállalkozik online. A marketing automatizálásnak köszönhetően egyszerre több vállalkozást is képes menedzselni minimális humánerőforással. 2017 -ben jelent meg a sikerkönyve: tartalommarketing a gyakorlatban címmel. Azóta vált ismerté a marketing világában. A legnagyobb magyar marketing automatizálás csoport, és a messenger chatbotok csoport alapító tulajdonosa.
Ha az alábbi szavakból nem ismersz valamit, itt a helyed: ppc, roi, szegmentálás, CAC, TOFU, MOFU, BOFU, funnel, lead, konverzió, segített konverzió, lead scoring, lead gondozás, chatbot, attribúciós modell
Viszont, ha túl sok mindent nem ismersz, nem neked való ez az előadás.
Ezt a rendezvényt az állam fizeti neked, de csak 100 hely van. Ne maradj le, regisztrálj időben: http://bvk.hu/2018-05-17-az-online-marketing-jovoje-workshop-a-balnaban/

8) Egyedi Citromfa tálaló keresi büszke gazdáját - a Bécsi Világkiállításra készült citromfa tálaló szekrénysor,  asztallal és 6 db székkel, melyet Maróti Gróf a lányának adott nászajándékba, értéke 6 millió Ft (múzeum által becsülve), kedvezményes ára 4 millió Ft, jelenleg magánszemély tulajdona.

Méretek: szekrény 220cm magas, 210cm hosszú, 80cm mély, tálaló 220cm magas, 120cm hosszú, 80cm mély, asztal: 120x140cm, kihúzva pedig 120x340 így 12  személyes , 80cm magas

9) 2018. május 19 szombat VIII. Magyar Világtalálkozó Szépe döntő, divatbemutató, gálaest közönségszavazás és Játék!
Közönségszavazás a közösségi oldalon! A legtöbb szavazatot (lájkot) gyűjtött lányt díjazzuk a Közösségi kedvenc díjjal. Páros belépőt sorsolunk ki a fotók és az esemény megosztói közül. A játék 2018.05.18. péntek éjfélig tart és kizárólag az VIII. Magyar Világtalálkozó Szépe Facebook oldalon keresztül leadott reakciók, valamint megosztások az érvényesek. Gombnyomásra és megosztásra fel!
A Szépség – Egészség – Divat napja

E három témakörben színvonalas kiállítások, érdekes előadások, bemutatók teszik színessé a rendezvényt.
Ezen a napon ázsiai és magyar divattervezők mutatják be munkáikat, majd az est folyamán színvonalas gálaműsor kíséretében megválasztásra kerül a VIII. Világtalálkozó Szépe, amit egy nemzetközi after party követ.
Ázsiai országok közül indonéz, laoszi, vietnami, kínai divattervezők vonultatják fel munkáikat nemzetközi modellek és nagykövetségek bevonásával. A gála est során – egy színvonalas show műsor keretein belül – megválasszuk a világ legszebb magyar lányát – a VIII. Világtalálkozó szépe királynőjét –, aki a következő évben a magyar kultúrát, divatot, gazdaságot képviseli szerte a világban. A döntős lányok a polgári értékrendet követve utcai ruhában, népviseletben és estélyi ruhában mutatkoznak be. E műsorblokkal kapcsolódunk a Magyar Világtalálkozó programsorozatához.
A nemzetközi zsűriben nagykövetek, üzletemberek, közéleti személyek, a divat és szépség szakma jeles képviselői jelennek meg.
A rendezvényt a királynő tiszteletére nemzetközi after party zárja fogadással egybekötve, ahol hazai és nemzetközi kapcsolatépítésre is sor kerülhet. E rendezvény hagyomány teremtő lesz, ami a világ számos országában kerül majd megrendezésre a gazdaság és diplomáciai élet ottani szereplőinek bevonásával.
VIII. Magyar Világtalálkozó Szépe facebook oldala: https://www.facebook.com/magyarvilagtalalkozoszepe
Sasvári Sándor lesz a VIII. Magyar Világtalálkozó Szépe döntő, divatbemutató, gálaest sztár fellépője 2018 május 19-én Millennium Center 1052 Váci utca 19-21. Aki szeretné őt élőben látni, hallani szeretettel várjuk.  vilagszepe2017@gmail.com
https://www.facebook.com/magyarvilagtalalkozoszepe
Még nem késő jelentkezni a május 19-i döntőre: https://goo.gl/forms/UYvAFW6XUtTcdbD53
Összefoglaló a 2017. évi Világtalálkozó Szépe Döntőről : https://youtu.be/K80WrWvqN2o

10) A Műhely a létezés sokszínűségét hangsúlyozza, megmutatva azt, hogy bizonyos kérdések időtlenek és helytől függetlenek. Tágítjuk a teret. A Varga-Márfy Kft-nél létrehoztuk a "Műhely Galéria"-t. Az itt kiállított festményekre személyes vásárlás esetén 50% kedvezményt biztosítunk.

11) 2018 május 22 kedd - Rendhagyó beszélgetés a pénzről Bojár Gáborral
https://www.facebook.com/events/334980477024068/
https://www.tixa.hu/egy-sikeres-vallalkozo-a-penzrol
Szent Margit Gimnázium, 1114 Budapest Villányi út 5-7.
21 milliárd forintot meghaladó vagyonával Bojár Gábor Magyarország 35. leggazdagabb embere.* A havi találkozók májusi fordulóján többek között arról beszélgetünk majd Vele, hogy szerinte
1.Van-e más mérőszáma az üzleti sikernek, mint a pénz, a profit?
2.Okozott-e traumát magánéletében az anyagi körülmények változása?
3.Mik voltak a legambiciózusabb anyagi vágyai, és elérte-e ezeket?
4.Mennyire érzi magát takarékosnak magánéletében és a vállalkozásaiban?
5.Hogyan vélekedik a hitelfelvételről? Mire és hogyan érdemes szerinte hitelt felvenni?
6.Mit lát jelen környezetben jó befektetésnek?
Bojár Gábor azon kevés nagyvállalkozó közé tartozik, akik még a rendszerváltás előtt, 1982-től „szocialista” körülmények között indulva voltak képesek világméretű céget építeni. 1996-ban ingatlancéget is alapított: az óbudai Graphisoft Parknak a mai napig csodájára járnak.
A dátum 2018. május 22. A beszélgetés újra kb. 1,5 - 2 órás lesz és ezúttal is a Móricz Zsigmond körtér mellett, a Szent Margit Gimnázium Dísztermében találkozunk.
A kapunyitás 18:00, a beszélgetés 18:45-kor kezdődik. Sokan leszünk, úgyhogy érkezzetek időben! :)
Jegyek kizárólag elővételben, a Tixa oldalán kaphatók.
https://www.tixa.hu/egy-sikeres-vallalkozo-a-penzrol
Belépéskor a jegyeket okostelefon kijelzőjén is meg tudjátok mutatni, nem szükséges kinyomtatni.

12) GYÖKERESEN MEGVÁLTOZIK AZ ÁLTALUNK ISMERT ÉLET, MÉG EBBEN AZ ÉVSZÁZADBAN! http://www.digihigi.hu/joev-kutato-joslatai.html
Raymond Kurzweil neve sokak számára ismerősen csenghet, a világhírű író, feltaláló és jövőkutató ugyanis a lehetséges és valószínűsíthető jövővel, az ezzel kapcsolatos nézetekkel és mítoszokkal foglalkozik, nem is akármilyen sikerrel.
147 előrejelzéséből eddig 115 teljesen igaznak, 12 igaznak, 17 részben igaznak, és mindössze 3 olyan volt, ami tévesnek bizonyult.

13) Ramesh Terdal indiai festőművész kiállítása az OTP Bank Galéria szervezésében 1131 Budapest  Babér u. 9
2018 május 28 hétfő 18 órakor
Ramesh Terdal Indiában jól ismert festőművész, dokumentumfilm rendező 1972-ben született Gadagban, India. Karnataka-ban él és alkot. Mesterfokozatú diplomát szerzett Bangalore Egyetem festészet szakán.
Filmezést és Művészetet tanult Párizsban, Milánoban, Rómában, Bécsben.
Munkássága során mintegy 12 nemzeti és állami szintű díjat, elismerést kapott. Ramesh kiállította műveit úgy egyéni mint csoportos kiállításokon szerte a világon: Ausztria, Szlovénia, Olaszország, Anglia, Texas, Florida, Párizs, India
Számos Nemzetközi Művészeti táborban vet részt.
Írásai megjelentek külföldi magazinokban és számos neves indiai újságban
Budapesten először 2016-ban mutatkozott be egy csoportos kiállítás alkalmával a Bálnában. A “Művészeti Híd Duna – Gangesz” egy emlékezetes csoportos tárlat ahol Márfy Gabriella és több indiai festő munkáit láthattuk “India” témában.
2016-ban (okt.28.) a BÁLNA kiállítást követte a Ráckevei Hotel Termálkristály-ban a „Spirit of India” kiállítás ahol betekintés volt egy varázslatos kultúra világába. Itt Ramesh személyesen már nem volt jelen csak saját aláírásával ellátott képei után készített nyomatokat láthattuk.
2017-ben (Szept. 9-én) Budapesten a Kuti Galéria Társaskör szervezésében került megrendezésre a „Művészeti híd Duna - Gangesz II.” című nemzetközi tárlatának megnyitója.
Ez alkalommal Ramesh Terdal és alapítványa a „NIRVANA Art Foundation” számos indiai és szingapúri festő különböző stílusú képei mellett bemutatta európai festőművészek munkáit is.
2017 szeptember 27 - a Stefánia Palotában- Honvéd Kulturális Központban „Művészeti híd Duna - Gangesz III.” Márfy Gabrilla festőművésszel közös nemzetközi tárlatán láthattuk ismét műveiket.

14) LEGYÉL A MI NAGYINK! KEDVES NAGYI! Azért írok neked, mert olyan jó lenne, ha itt lennél velünk, valahol a közelben.
Gyakran találkoznánk, társasjátékoznánk, főznénk és én megmutatnám neked, hogy hogy tudsz fényképezni a telefonoddal.
Nagyon jó lenne nekünk így együtt, nagyi. Már alig várom, hogy megismerhesselek.
Szeretettel, Bence
https://www.egyszulo.hu/legyel-a-mi-nagyink



15)  Márfy Gabriella festménye - Kerékpár
(Albert Einstein)
Az élet olyan, mint a kerékpározás. Állandóan mozgásban kell lennünk, hogy egyensúlyban legyünk

Korábbi események:
16)   Mosolyalbumban megjelent: A füredi Szívkórház különösen fontos szerepet tölt be az életemben ?? A Tudományos Kongresszus előtt átadtuk a bajnokok ajándékát, azt hiszem a legjobb helyre került ??   Köszönöm Gabriella Márfy a a képet! Mónika Beck ?? – Erzsébet Varjasné Virágh társaságában – Állami Szívkórház Balatonfüred

17) ST.MARTIN jótékonysági koncert a Kerek-Világ Ház Alapítvány javára. Amit ők adnak: születési vagy fejlődési rendellenességgel élő, életvezetési nehézséggel küzdő személyek és családjuk részére állapotfelmérés, oktatás, terápia, fejlesztő foglalkozások, tanácsadás nyújtása
ST.MARTIN megosztott egy bejegyzést. május 10. Gratulálok Kedves Gabriella Márfy a fáradhatatlan munkádhoz!
Köszönjük a felejthetetlen hangulatot a közönségnek!
Gabriella Márfy – május 10. Köszönöm St.Martinnak és Szentmártoni Normannak, hogy első szóra igent mondtak a felkérésre.
Telt házas, lélekemelő koncert volt! Köszönöm mindenkinek, aki valamilyen formában segített, hogy a tegnap este így sikerüljön!
A közönségnek, akik jól érezték magukat és ezzel 100 gyerek élhetőbb életéhez járultak hozzá!
"Ami szívből jön, csak arra dobbannak meg más szívek."
"Merj a sötétségbe nyúlni, hogy egy másik kezet a fénybe húzz.."


https://www.facebook.com/vargamarfy/
https://twitter.com/DigiHigi
+1 ) Zeneajánló: Az Ocho Macho - Jó nekem legújabb videoklipje, mely a 2010 decemberi Illegál Fesztiválon készült Szombathelyen a zenekar eddig talán legnépszerűbb dalára, már több mint 22,5 millióan megnézték. felvétel: nyugattv.hu
"Az öreg raszta tanítja Everything’s Alright,
Csak dúdolom azt, hogy jó jó jó jó jó jó de jó nekem,
Azt hogy jó jó jó jó de jó nekem,
Jó nekem." https://www.youtube.com/watch?v=RMFR9ZJZdrs

Republic
https://twitter.com/DigiHigi
https://www.facebook.com/vargamarfy/
Flag Counter
Vissza a tartalomhoz