Extraszenz Olvasás - Varga-Márfy Kft www.digihigi.hu

Tartalomhoz ugrás

Extraszenz Olvasás

Egyebek
EXTRASZENZ olvasás-tanulás tanfolyam Székesfehérváron, ahol 4 nap alatt olyan tudást lehet megszerezni, amivel egy több száz oldalas könyv kiolvasását és annak ismereteit 1-2 óra alatt el lehet sajátítani. Tudom szinte hihetetlennek hangzik, olvass utána. Tudtad, hogy a Mesteri Elme tanfolyamával, egy óra alatt 300 oldalt leszel képes elolvasni?
Extraszenz olvasás és tanulás a hatodik érzékkel: Hány év alatt tudnád ezt a sok könyvet elolvasni?
Az oktatója Dr. Földes László a Mantra Szabadegyetem alapító-oktatója, Most először vidéken!!!  A világon egyedül Ő oktatja ezt a módszert, melyet eredetileg született vakoknak fejlesztettek ki Artur Zsazskovval.
 
A MESTERI ELME® Extraszenz olvasási technika két nagy tudású orvos találkozásából és közös munkájából született. Dr. Artúr Zsazskov orosz pszichológus professzor 1993-ban érkezett Magyarországra a Mantra Szabadegyetem meghívására, ahol extrapszichológiát oktatott.
Szoros barátság alakult ki közte és az egyetem vezetője, Dr. Földes László között. Dr. Zsazskovot, aki az úgynevezett hatodik érzék jó ismerője és tanulmányozója volt, nagyon izgatta, hogyan lehetne születetten vak embereket megtanítani arra, hogy a látóknak szánt könyveket olvasni tudják.
 
 
Az ezzel kapcsolatos kísérletei megdöbbentő eredményeket hoztak. Egy 60 éves hölgy például úgy olvasta fel egy borítékba rejtett levél tartalmát, hogy abba nem nézett bele, hanem a székre tette, és ráült. Ez nem cirkuszi mutatvány, hanem egy fejlett képesség, amit bárki elsajátíthat. Van akinek nehezebben megy, van akinek könnyebben, de olyan nincs, aki ne lenne képes megtanulni  olvasni lényegében a megérzéseivel.
 
 
Időpont: 2018 augusztus 2-3-4-5, csütörtök-péntek- szombat-vasárnap 9-17 óráig
 
A tanfolyam után még 30 napig napi 15 perc gyakorlást igényel.
 
A tanfolyam ára: 60.000Ft.

Résztvevők: 15-18 fő lesz összességében, amire még 6 szabad hely van.
Ezt a technikát kizárólag Dr. Földes Lászlótól tanulhatod meg. Dr. Földes László a technika egyik kifejlesztője, aki 12 éve 100%-os sikerrel tanítja is.
 
JELENTKEZZ  A KÉPZÉSRE HA:
 
- Te is többet szeretnél olvasni, mint amit az időd megenged
 
- sokat kell tanulnod, de mellette többet pihennél
 
- a munkád mellett már nem jut időd olvasni
 
- idegen nyelvet tanulsz és javítanál a memorizáláson
 
- sok információra van szükséged, de nem szeretsz magolni
 
- van motivációd és nem csak kényszerből jelentkezel
 
- könnyebben szeretnéd elérni a céljaid
 
- tudásoddal szeretnél másokat leelőzni
 
- kitartó vagy, legalább napi 1 órában
 
- biztos vagy benne, hogy meg is jelensz az általad választott képzés időpontján


 
 
Garanciák:
 
MEGBÍZHATÓSÁG: AZ OKTATÓ MEGBÍZHATÓSÁGA GARANTÁLJA A TE SIKEREDET!
 
Általános orvosként végzett a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen. Éveken keresztül dolgozott az Országos Mentőszolgálatnál, a Dunaújvárosi kórház majd a Fővárosi János kórház intenzív osztályán.
 
1993-ban alapította meg a Mantra Szabadegyetemet, ahol extrapszichológiát, a kínai metafizika több ágát és homeopátiát oktat a mai napig.
 
Mély és alapos tudással rendelkező orvos és tanár, aki a Mesteri Elme extraszenz tanulási technikát is ebben a szemléletben tanítja.
 
Tudását szívesen adja át diákjainak, kérdéseikre pontos és kielégítő válaszokkal szolgál.
 
 
HITELESSÉG: A MÚLT ESEMÉNYEI BIZTOSÍTANAK A TECHNIKA HITELESSÉGÉT ILLETŐEN!
 
A módszerrel hihetetlenül sikerült megnövelni az olvasási sebességet úgy, hogy közben nem ment a szövegértés rovására, sőt!
 
Ezt követően már csak azt kellett megoldani, hogyan fejleszthető ki az extraszensz olvasás képessége csoportokban, különböző életkorúaknál.
 
 
TUDÁS: 100%-OS TUDÁS GARANCIÁT ADUNK EZÉRT NE LEGYENEK KÉTSÉGEID!
 
A világon egyedülálló módon, mi 100%-os Tudásgaranciát vállalunk. Ez azt jelenti,  garantáljuk Neked, hogy Te is meg tudod tanulni a technikát.
 
Ehhez a módszerhez nem kell veled született tehetség, vagy valami csoda! Ami szükséges a sikerhez: a figyelmed és 4 nap ráfordított idő! A többi a mi dolgunk!
 
 
SEGÍTSÉG: 30 NAPON ÁT SEGÍTJÜK A LÉPÉSEID ÉS KÖVETJÜK A FEJLŐDÉSED!
 
A tanfolyam befejezése után 30 napig napig (ami a Te gyakorló időd) folyamatosan „fogjuk a kezed“ és támogatunk!
 
Naponta kapsz tőlünk levelet, amiben írunk az esetlegesen felmerülő problémákról, tanácsot adunk a gyakorláshoz, biztatunk és a segítségedre vagyunk! A tanfolyam után, a 15. napon csoportos konzultációt tartunk, ahol elmesélheted az élményeid, tanulhatsz mások tapasztalásaiból, segítünk ha problémád adódik és követjük a fejlődésed! A tanfolyam után a 30. napon újra tartunk egy csoportos konzultációt és egy profi Mesteri Elmét engedünk útjára, aki Te vagy!
 
 
ISMÉTLÉS: 1 ÉVEN BELÜL BÁRMIKOR MEGTEHETED ÍGY NEM KOCKÁZTATSZ SEMMIT
 
Talán kicsit furcsa, hogy ezek után arról írok, van ismétlési lehetőséged!
 
A legszorgalmasabb személy életében is történhet olyan esemény, ami gátolja őt a tanulásban, ezért nem tud elég időt és energiát fordítani a technika gyakorlására. Erre azért van szükség, hogy a képzés alatt megszerzett tudásod rutinná váljon! 30 napon keresztül, napi 1 óra gyakorlás kell ahhoz, hogy a technika egy életre a tied maradjon! Mivel önhibádon kívül veled is megtörténhet ez a kimaradás, ezért biztosítjuk a tanfolyam ismétlésének lehetőségét! Erre 1 évig bármikor lehetőséged van a tanfolyam elvégzését követően.
 
 
BETEKINTÉS: 1 ÓRÁS VIDEÓ A TECHNIKÁRÓL,          KÉRDÉSEK-VÁLASZOK, GYAKORLAT
 
Jelentkezés előtt lehetőséget biztosítunk Neked, hogy megnézz egy videónkat, amiben Dr. Földes László elmondja a Mesteri Elme technika lényegét!  A filmből választ kapsz a benned felmerült kérdésekre, megismerheted az oktatót és még egy rövid gyakorlati képzésben is részesülsz!
 
Regisztrálj és válasz E-mailben egy napon belül megkapod az előadás anyagát!
További részleteket telefonon vagy személyesen: Szigyártó Magdolna 06 20 394 3689https://twitter.com/DigiHigi
https://www.facebook.com/vargamarfy/
Flag Counter
Vissza a tartalomhoz