2018 január 10 - Varga-Márfy Kft www.digihigi.hu

Tartalomhoz ugrás

2018 január 10

Egyebek
Tartalom: Online kreatív stúdiónkban Te is alkothatsz, 2018. január 10 szerda: Márfy Gabriella "A rászoruló elérhető", 2018. január 12 péntek 20 óra: KFT Koncert, 2018. január 15-én hétfőn 18 órakor Tolcsvay Béla “Lélekdal” című estje, 2018. január 16 kedd 17.30 óra Tudatos gyógyulás kulcsa, 2018. január 16 kedd 20 órakor A Viszkis - film, 2018. január 18 csütörtök 17 órakor: Széchenyi Szabad Akadémia a Nemzeti Múzeumban: A Lánchíd és sorsok - sorsok és hidak, A kudarc-haszon Széchenyi István életében, 2018. január 22 hétfő 20:00 KINCSEM - film a Barátság Moziban, 2018. január 22 hétfő 17.30 óra „Nevelés az élet szolgálata”, 2018. január 25 csütörtök: V. Magyar Marketing Fesztivál!, 2018. február 2: MEGHÍVÓ a III. Veszprémi Osztrák Bálra,  2018. február 07 17:30 szerda - Istenkeresés, család, média, 2018. február 09 19:00 péntek Al Ghaoui Hesna előadása: Életbátorság - Honnan merítsünk erőt a nehéz helyzetekben", 2018. március 22 csütörtök - ECOMMERCE EXPO 2018 BUDAPEST - Az év legnagyobb e-kereskedelmi rendezvénye Korábbi hír: 2018.01.03 KARCOLAT: beszélgetés SZÉCHENYI TÍMEÁVAl
Online kreatív stúdiónkban Te is alkothatsz. Legmodernebb új nagyméretű nyomtatónkhoz kifejlesztettek egy kreatív internetes szoftvert. A megfelelő képre kattintva megnyílik a kreatív stúdió...próbáld ki magad, tölts fel képeket, szerkeszd meg, küldd el nekünk - megjegyzésbe írd be, hogy "próba". A legszebbet, legötletesebbet megalkotókat megjutalmazzuk.
2018 január 10: Márfy Gabriella "A rászoruló elérhető" Ma bementünk egy ilyen ajtón....

MRE KIMM Drogterápiás Otthona (MRE KIMM Drug Treatment Center) Ráckeresztúron
Lásd meg és nyisd ki az ajtót! A rászoruló elérhető! Van, akinek egy jó szó, egy kézfogás, egy mosoly megváltoztatja a napját, talán az egész életét! Ma ezt ismét megtapasztaltuk.
Köszönjük az őszinte beszélgetést!
"Sokszor az akadályoz meg bennünket a jó cselekedetekben, hogy azt hisszük, nekünk nincs semmink, amivel segíteni tudnánk. De miért is gondoljuk, hogy azt kell adnunk, amink nincs? Miért nem adjuk azt, amink van? Van szemünk,hogy észrevegyük, ki az, aki segítségre, vigasztalásra szorul. Van kezünk,hogy felemeljük, hogy segítsünk neki hordani a terhet, amely alatt görnyed. Van időnk, hogy meghallgassuk panaszát, hogy gyógyírt adjunk lelki sebeire. Van szívünk, hogy szeressük."  (Dr.Barsi Balázs atya)
Köszönöm, hogy újra összefogtunk Perpetum Kutatómentő, Lajos Varga, László Horváth, Istvan Kiszely, Ferenczy Máté
2018 január 12 péntek 20 óra:  KFT Koncert - Petőfi Kultúrtanszék: Székesfehérvár, Székesfehérvár, Arany János u. 22
A KFT zenekar 1981-ben alakult, pont, mint a Metallica.
Tagjai: Bornai Tibor, Laár András, Márton András, II. Lengyelfi Miklós.
A kritika kezdettől fogva az újhullámhoz sorolta őket, de széles tömegeket megmozgató koncertjeikkel és országos slágereikkel (Afrika, Balatoni nyár) túlnőttek az alternatív kereteken.
2006. március 15-én a köztársasági elnök megbízásából a kulturális miniszter A Magyar Köztársasági Érdemrend lovagkeresztje kitüntetést adományozta a zenekar tagjainak.
JEGYÁRAK: Elővételben: 2500 Ft,  Helyszínen: 2900 Ft
Országosan a Ticketportál hálózatában, személyesen Székesfehérváron kizárólagosan a Petőfi Kultúrtanszéken (8000 Székesfehérvár, Arany J. u. 22.) lehet jegyet váltani minden nap 12-20 óra között.  http://petofikulturtanszek.hu/rendezvenyek/34/kft
2018. január 15-én hétfőn 18 órakor Tolcsvay Béla “Lélekdal”

című estje kerül megrendezésre a Királykút Emlékházban: Székesfehérvár, Mikszáth Kálmán u. 25. Az eseményen bevezetőt mond Bakonyi István, a belépés díjtalan.
2018. január 16. (kedd) 17.30 óra Tudatos gyógyulás kulcsa - Testi-lelki-szellemi törvényszerűségek a betegség és az egészség hátterében Dr. Darnói Tibor idegsebész előadása a Szent István Hitoktatási és Művelődési Házban, Székesfehérvár, Liszt Ferenc u. 1
Az egészség-megőrzés, illetve a gyógyulás egyik alapfeltétele a háttérben zajló testi-lelki-szellemi folyamatok megismerése. E nélkül csupán tudattalanul sodródunk az életünkben, s kiszolgáltatva érezzük magunkat. Az összefüggések megértése tudatosságot teremthet számunkra, így felelősséggel tehetünk önmagunkért és szeretteinkért. Megteremthetjük általa az egyensúlyt és visszaállíthatjuk a harmóniát. Ez valódi gyógyuláshoz vezethet, amit csak gyógyszerekkel – soha nem érhetünk el.
Dr. Darnói Tibor munkásságának első éveit idegsebészeten töltötte, majd később háziorvosi szakvizsgát tett. Életét közel két évtizede meghatározták azok a felismerések és megtapasztalások, amelyek a mindennapos meditációval, tudatos életvitellel társuló szellemi útján mutatkoztak meg. Orvosi szemlélete és spirituális megközelítése különleges ötvözetet ad a látható és a láthatatlan világra egyaránt, feltárva azok mély összefüggéseit. Belépő: 800 Ft
2018. január 16 kedd 20 órakor A Viszkis - film a Barátság Moziban, Székesfehérvár, III. Béla király tér 1.
Tizenkét év fegyház után talpra tudott állni. A "Viszkis rablóként" ismertté vált Ambrus Attila keramikus lett, piacozik, vásárokra jár és rengeteg megrendelést kap. A whiskyt ma sem veti meg, de a bűnöző életmódot igen.
Vagány volt, híres lett. Ő az, akit mindenki ismer, olyasmit mert, amit senki előtte, és aki mindig egy lépéssel a rendőrség előtt járt. És aki minden bankrablása előtt megivott egy pohár viszkit.
Ambrus Attila félárván nő fel, zűrös kamaszkort és javítóintézeti éveket hagy maga mögött, amikor Erdélyből kalandos körülmények között Magyarországra szökik. De az új élet nehezebbnek bizonyul, mint a régi. Egy hokicsapat kapusa és szertárosa lesz, de továbbra sincs pénze, se barátnője… míg rá nem jön, miben jó igazán. Vakmerő, gyors és alapos. Egymás után fosztja ki a postákat, bankokat, utazási irodákat. Egyre nagyobbakat kaszál, egyre éhesebb a sikerre, egyre többet akar magának, és új szerelmének. De az utolsó balhéja kudarcba fullad, és végül a régóta nyomában lihegő makacs nyomozó kezei közé kerül, aki kíméletlenül szembesíti őt a tetteivel. Kettejük játszmája azonban korántsem zárul le a Viszkis elfogásával…
magyar akciófilm, 126 perc, 2017, Szereplők: Szalay Bence, Mófa Piroska, Schneider Zoltán Rendező: Antal Nimród   Forgalmazó: InterCom  http://baratsagmozi.hu/2017/11/a-viszkis/
előzetes: https://www.youtube.com/watch?time_continue=96&v=UXAthAqJ33M
2018. január 18 csütörtök 17 órakor: Széchenyi Szabad Akadémia a Nemzeti Múzeumban:

Tisztelt Partnerünk! Kedves Támogatónk!
Ezúton küldjük Meghívónkat a Polgári Hermina Szalon és a Gróf Széchenyi Alapítvány közös programsorozatának második előadására, melyre a Magyar Nemzeti Múzeumban 2018 január 18. napján kerül sor.
Előadások
A Lánchíd és sorsok - sorsok és hidak- Széchenyi és Tasner Antal előadó: Dr. Kőrösi Mária, egyetemi tanár
70 éves a napjainkig hatályos, a nemesi ranghasználatot tiltó 1947. évi IV. törvény előadó: Gudenus János József, családtörténeti író
A kudarc-haszon Széchenyi István életében, előadó: Tisza Attila, szociálpolitikus
Részvételi szándékáról visszajelzést kérünk 2018. január 15-ig, az iroda@szechenyicsalad.hu email címre.
Üdvözlettel: Gróf Széchenyi Család Alapítvány  www.szechenyicsalad.hu facebook.com/szechenyicsalad
https://www.facebook.com/events/308652356292645/
Helyszín: Magyar Nemzeti Múzeum, Pollack-csarnok, 1088 Budapest, Múzeum krt. 14-16.

Január 22. (hétfő) 17.30 óra „Nevelés az élet szolgálata” Dr. Pécsi Rita neveléskutató előadása pedagógusoknak és szülőknek A média lehetőségei és veszélyei nevelő szemmel: Szent István Hitoktatási és Művelődési Házban, Székesfehérvár, Liszt Ferenc u. 1
Belépődíj: 800 Forint, Pedagógusoknak 2,5 kreditpont szerezhető!
2018. január 22. hétfő 20:00 KINCSEM - film a Barátság Moziban, Székesfehérvár, III. Béla király tér 1.
Blaskovich Ernő mindenét elvesztette a szabadságharc után. Céltalan, kicsapongó életet él, amikor egy nap megjelenik élete nagy lehetősége, Kincsem, a csodaló, akivel sikert sikerre halmoz az európai lóversenypályákon.
Ezzel a sors tálcán kínálja neki az elégtételt, hogy nemes küzdelemben győzze le ősi ellenségét, von Oettingen bárót. Egyre durvuló rivalizálásukat azonban bonyolítja, hogy Ernő menthetetlenül beleszeret Klara von Oettingenbe, apja gyilkosának lányába. Vajon mi a fontosabb, a szerelem vagy a bosszú?
magyar történelmi kalandfilm, 2017
Szereplők: Nagy Ervin, Petrik Andrea, Kovács Lehel, Rendező: Herendi Gábor
Forgalmazó: Fórum Hungary
Előzetes: https://www.youtube.com/watch?time_continue=28&v=Yo5mgeM-x2w
2018. január 25:  V. Magyar Marketing Fesztivál!  Lurdy Konferencia-központban, Budapesten
Vannak dolgok, amelyeket nem hagyhatsz ki az életedből! Az első csók, az első szerelem, az első önálló kereset, no meg az első-, és a V. Magyar Marketing Fesztivál!
Ne is keress magadnak más programot 2018. január 25-ére, egyszerűen a saját érdekedben mondjuk, gyere el a Lurdy konferencia- és rendezvényközpontba, mert sehol máshol be nem szerezhető tudásra, és előnyre tehetsz szert egy nap alatt! Szeretnéd megismerni a legújabb, leghatékonyabb marketingeszközöket, -technikákat, -megoldásokat?
Érdekel, hogy melyek azok a marketing- és üzleti fogások, tippek, trükkök, amelyekkel 2018-ban még stabilabbá teheted a cégedet?
Szívesen ismerkednél hozzád hasonló marketing- és üzletorientált, együttműködő cégvezetőkkel, szakmabeliekkel?
Nem mondjuk el többször, mert már ennyiből érezned kell, hogy neked ott a helyed a V. Magyar Marketing Fesztiválon! További információkért kattints ide gyorsan és biztosítsd a helyed már most! http://www.marketingfesztival.hu/?p=webgalamb2018
2018. február 2: MEGHÍVÓ a III. Veszprémi Osztrák Bálra
Dr. Udvarhelyi Miklós, az Osztrák Köztársaság tiszteletbeli konzulja és felesége tisztelettel
meghívják Önt és kedves családját a III. Veszprémi Osztrák Bálra, amelyet a Veszprémi Osztrák
Konzulátus 2018. február 2-án a veszprémi Megyeháza Szent István-termében
(8200 Veszprém, Megyeház tér 1.) rendez. A bál fővédnöke Dr. Sulyok Tamás úr az Alkotmánybíróság elnöke
A bál védnökei: Mag. Elisabeth Ellison-Kramer őexcellenciája az Osztrák Köztársaság budapesti nagykövete
Porga Gyula úr Veszprém Megyei Jogú Város polgármestere ing. Hans Penz úr az Alsó-Ausztria Tartomány Parlamentjének elnöke
Program 18.00 – Érkezés, 18.45 – Megnyitó és üdvözlő köszöntések
19.00 – Nyitótánc, 19.30 – Vacsora, Sok tánc, zene, szórakozás, közben tombola, 02.00 – Zárótánc
Belépőjegy, vacsora (háromfogásos menü): 16 500 Ft
A bált jótékonysági céllal a Veszprémi Rotary Club Alapítványa bonyolítja le, a belépőjegyek ellenértékét az alapítvány alábbi bankszámlaszámára történő utalással kérjük teljesíteni:
Rotary Alapítvány Veszprém, Sopronbank 17600066-00027438-00200004
A bevétel költségekkel csökkentett eredményét, valamint a tombolabevételt teljes egészében a Veszprémi Rotary Club 2018. évi karitatív programjainak finanszírozására fordítjuk.
Kérjük, részvételi szándékát 2018. január 22-ig Dabosiné Gotthard Gabriella asszonynál az alábbi
e-mail-címen szíveskedjen jelezni: dabosine@udvarhelyi.hu
Dr. Udvarhelyi Miklós az Osztrák Köztársaság tiszteletbeli konzulja
2018.02.07 17:30 szerda - Istenkeresés, család, média -  Szent István Hitoktatási és Művelődési Ház, Székesfehérvár, Liszt Ferenc u. 1
Beszélgetés: Gundel Takács Gáborral, és aki kérdezi: Kozma Ágnes
Szeretettel várunk Benneteket egy beszélgetésre, ahol Gundel Takács Gáborral beszélget Kozma Ágnes az istenkeresésről, családról, médiáról.

2018.02.09 19:00 péntek  Al Ghaoui Hesna előadása: Életbátorság - Honnan merítsünk erőt a nehéz helyzetekben" című előadása Székesfehérváron, a Nyitott Akadémia szervezésében.  Jegyek már kaphatók online, a www.nyitottakademia.hu oldalon és személyesen, a Fehérvári Jegyirodában. Fejér Megyei Művelődési Központ, Székesfehérvár, III. Béla király tér 1.

2018.03.22. - ECOMMERCE EXPO 2018 BUDAPEST - Az év legnagyobb e-kereskedelmi rendezvénye: Megnyílt a jelentkezés a 2018-as Ecommerce Expora!
Nagy örömmel jelentjük be, hogy a mai naptól hivatalosan is elérhető a 2018-as Ecommerce Expo programja, és ezzel egyidejűleg elindítottuk a jegyértékesítést a rendezvényre.
Ráadásul, most KORLÁTOZOTT IDEIG 40% kedvezményt biztosítunk minden jelentkezőnek!
https://www.ecomexpo.hu/?utm_source=Ecommerce+Expo&utm_campaign=2a9b3388c2-&utm_medium=email&utm_term=0_cfbf673cb9-2a9b3388c2-6878457

Korábbi hír: 2018.01.03 KARCOLAT: SZÉCHENYI TÍMEA, A GRÓF SZÉCHENYI CSALÁD ALAPÍTVÁNY KURATÓRIUMI ELNÖKE: Néhány éve már nemcsak híd, fürdő, könyvtár, egyetem , terek és utcák, gazdasági programok, tőketársaságok viselik a Legnagyobb Magyar nevét, hanem a leszármazottak is megélénkültek. Először egy vízi túra megszervezése kapcsán lehetett hallani a Gróf Széchenyi Család Alapítványról, aztán „ Örökség programot”, ” Szabad Akadémiát”, majd „ Vállalkozó díjat” alapítottak, és adtak ki. Mennyire respektálják a mai széchenyieket a közéletben? Miért csak mostanában jelentkeztek? Mit akarnak bizonyítani és elérni? Szerdán 13 illetve 22 óra után a Karcolatban Kovács Anita vendége Széchenyi Tímea A Gróf Széchenyi Család Alapítvány kuratóriumi elnöke.: http://karcfm.hu/archiv/karcolat-2018-01-03-1300-1400/
Elektronikus ügyintézés, az információ lekérdezés fontosabb, aktuális elérhetőségei:

1. Webes ügysegéd: https://www.nyilvantarto.hu/ugyseged/
2. Egyszerűsített munkaviszony bejelentése: https://ugyintezes.magyarorszag.hu/szolgaltatasok/egyszerusitettfoglalk.html
3. Online beszámoló (OBR): http://e-beszamolo.im.gov.hu/oldal/kezdolap
4. Gépjárműadat-lekérdező: http://kekkh.gov.hu/gepjarmuadat-lekerdezo/
5. Cégadatok ingyenes lekérdezése: http://www.e-cegjegyzek.hu/?cegkereses
https://www.opten.hu/dijtalan-szolgaltatasok
6. Lekérdezés NAV adatbázisokból: https://nav.gov.hu/nav/adatbazisok
7. Elektronikus adóbevallás (eBev): http://nav.gov.hu/nav/ebevallas
8. Cégkapu: https://tarhely.gov.hu/ckp-regisztracio/tajekoztato.html
9. Földhivatali nyilvántartás: https://ugyintezes.magyarorszag.hu/szolgaltatasok/foldhiv_nyilvantart.html
10. Kormányzati ügyfélvonal (7/24): http://1818.hu/
11. Mobiltelefon alkalmazások: „OkmányApp” http://www.kekkh.gov.hu/okmanyapp/  és „Kormányablak ügyintézés segítő” https://play.google.com/store/apps/details?id=hu.sol.gow
Flag Counter
Vissza a tartalomhoz